Experiència i Professionalitat

Sobre Nosaltres

Reparacions i Mecanitzats Godiz SL


Experiència i professionalitat al servei dels nostres clients, des del 2009 oferint solucions, mecanitzats, reparacions, manteniment i fabricació per a la indústria.


Reparaciones y mecanizados Godiz desde 2009

DES DEL 2009 AL SERVEI
DE LA INDÚSTRIA


Som especialistes en reparacions i mecanitzats, maneniment i fabricació de tot tipus de màquines, equips i peces. La nostra empresa creix dia a dia, així l'ampliació recent ens permet separar per zones les nostres diferents activitats de producció (soldadura, mecànica, muntatge, mecanitzat,...). Amb aquesta ampliació disposem de 1500m2 de taller dividits en tres naus, cadascuna d'elles equipada amb pont-grua de 5, 8 i 10 tones.

Maquinaria y profesionales

SERVEI, AGILITAT
I SOLUCIONS


A Reparaciones y Mecanizados Godiz SL disposem de maquinària i professionals especialitzats per tal de realizar tots els processos de mecanitzats i fabricació dins les nostres pròpies instal·lacions.

Això ens permet oferir serveis àgils pels nostres clients, aportant les solucions adequades a totes les seves necessitats a qualsevol fase del procés. Qualitat i compromís amb els nostres clients.

Calidad y garantía Godiz

QUALITAT, GARANTIA
I COMPROMÍS


Treballem dia a dia per millorar els nostres sistemes de producció adaptant-los a les normatives més exigents. Les certificacions ISO i la certificació de marcat CE en totes les nostres màquines, són una garantia de qualitat i compromís.

Evolucionem per a la indústria

Sectors d'activitat

Evolució constant al Servei d'nostres clients

Des de la seva fundació Reparacions i Mecanitzats Godiz, fruit de l' experiència tècnica dels seus professionals adquirida durant anys, ha exercit un paper modest però cada vegada més rellevant per als seus clients.

Conscients de la importància del nostre treball en la reparació, el manteniment industrial i en la fabricació de tota classe de peces mecanitzades, la nostra empresa ha evolucionat de forma constant treballant dia a dia per aconseguir millorar la seva competitivitat i garantir la qualitat dels seus serveis.

Aquesta evolució ha facilitat també que el ventall d'empreses als quals Reparacions i Mecanitzats Godiz pot prestar els seus serveis i solucions sigui cada dia més gran. Així en l' actualitat realitzem treballs i reparem components en un gran nombre de sectors entre els quals podem destacar:

Reciclatge i tractament de residus, sector ferroviari, Petroquímic, Energies Renovables, Alimentació, Aeronàutica, Obra Civil, Naval, Injecció de plàstics, Automoció Industrial.

Reparacions i Mecanitzats

Especialitats

Especialistes en Mecanitzat i Reparació


Els nostres professionals juntament amb el nostre parc de maquinària ens permeten oferir un servei especialitzat de gran qualitat, àgil i amb garantia.
Realitzem mecanitzats de punteig, trepat, tornejat, fresat,
rectificat, tallat, soldadura, tall per plasma, treballs de caldereria ....


  Mecanitzats en general, per peces úniques o sèries en les nostres instal·lacions.
  Mecanitzats " in situ".
  Manteniment i reparació amb soldadura.
  Procediments amb TIG, MIG, MAG, emprant
  tot tipus de material de soldadura.
  Treballs de tall per plasma.
Reparació de maquinària (agrícoles, ferroviària,
d'obra pública).
Reparacions industrials en general.
Reparacions i construccions d'elements hidràulics
per a la indústria en general.
Caldereria (construccions sobre plànols
o sobre peces de mostra).
Soldadura- Reparaciones y mecanizados Godiz
Fabricación- Reparaciones y mecanizados Godiz
Reparaciones y mecanizados Godiz
Caldereria- Reparaciones y mecanizados Godiz